Cheb: Špalíček Fest se koná již za dva týdny

V sobotu 2. června se na chebském náměstí uskuteční u příležitosti letošního 100. výročí vzniku samostatného Československa hudební festival Špalíček Fest.

dezinfekce

A těšit se je podobně jako při předchozích třech veleúspěšných ročnících opět na co! Na náměstí vystoupí například Dalibor Janda nebo Tereza Kerndlová.

„Jsme rádi, že se nám po tříleté pauze podařilo Špalíček Fest znovu uspořádat. Věřím, že náměstí bude opět zcela zaplněné a Chebané i návštěvníci našeho města ze širokého okolí se skvěle pobaví. Vstup na festival bude tradičně zdarma,“ řekl starosta Zdeněk Hrkal.

Program bude koncipován podobně jako při prvních třech ročnících festivalu. V rámci odpolední části programu, která začne ve 14 hodin, bude pro děti připravena například pohádka v podání herců chebského divadla, taneční hrátky s Janem Onderem nebo kouzelnická show Kamila Burdy.

Hlavní koncert odstartuje v 17 hodin a na pódiu se v jeho průběhu objeví zpěváci Xindl X a Dalibor Janda, zpěvačky Tereza Kerndlová a Celeste Buckingham či kapela Liwid.

O konání této akce jsme vás již informovali zde.

Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy