Cheb: Rodiče dětí ze stacionáře Mája mají konečně radost

Náhradní prostory pro děti z denního stacionáře Mája navštívili rodiče. Bytový dům v Dragounské ulici bude adekvátní náhrada

dezinfekce

Sen se pomalu stává skutečností. Po přestěhování klientů DPS v ulici Dragounská, které proběhne počátkem měsíce února, zůstane sedmipodlažní bytový dům zcela volný. Tak, jak už bylo současným vedením deklarováno, budou tyto prostory postupně zaplněny sociálními službami. Jako první přijde na řadu přemístění denního stacionáře Mája.

Včera se sešel místostarosta Jiří Černý, v jehož gesci jsou právě tyto služby, s rodiči dětí a zaměstnanci Máji. Celou situaci přestěhování jim společně s ředitelkou společnosti Ludmilou Froňkovou znovu vysvětlil a prostory k tomu určené si společně s rodiči prohlédli. Velká společenská místnost, sociální zařízení, nákladní výtah i místo určené k odkládání kočárků a vozíčků, budou v průběhu jarních měsíců postupně připravovány k potřebám dětí s handicapem. Postupně se bude upravovat i přilehlý park, který bude po dohodě s chebskou nemocnicí rozšířen.

Při debatě nezastíraly přítomné maminky radost a úlevu, že se se službou pro jejich děti i nadále počítá, a že místo k tomu určené je vhodnou náhradou Máji.


Zdroj: město Cheb

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy