Cheb: Roční dítě omylem zabouchla ve vozidle

Zpráva o činnosti městské policie - dne 16. 10. 2019 byli strážníci městské policie přivoláni do jedné ze školních družin, kam paní přivedla neznámého chlapce. Hlídka zjistila, do které školy chlapec chodí a předala ho učitelce. V tento samý den se na městskou policii obrátila zoufalá maminka, která si omylem zabouchla klíče ve vozidle, kde měla roční dítě.

dezinfekce

Strážníci byli na místě během několika minut a vozidlo otevřeli. Dítě bylo v naprostém pořádku.

V uplynulých dnech řešili strážníci zvýšený počet nalezených mrtvých hospodářských zvířat, jejich zbytků, vnitřností a kůží. Tyto události řeší ve spolupráci s krajskou veterinární správou, jejíž pracoviště je v Chebu. Jedná se o nedovolený způsob zacházení s kadáverem a přestupcům hrozí vysoké sankce.

S končícím říjnem přichází chladnější počasí. Strážníci se zaměřují na lidi bez domova. Radí jim, kde se mohou v nepříznivém počasí ohřát, najíst a napít, získat čisté a teplé oblečení. Dále, kde mohou přespat a bude jim umožněna osobní hygiena.

V měsíci říjnu byla ukončena podzimní část dopravní výchovy žáků 4. tříd základních škol. Strážníci městské policie provázeli děti praktickou částí a připravovali je na skutečný provoz. Strážníci se již nyní začínají připravovat na jarní část, kdy chtějí děti překvapit zábavnější formou. 


Zdroj: město Cheb 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy