Cheb: Rekonstrukce Družstevní ulice vyjde na 4,8 milionu

Na úterním setkání v jídelně 1. ZŠ byli občané Skalky seznámeni s rekonstrukcí Družstevní ulice, která bude zahájena v nejbližších dnech. Upravovat se bude část ulice od křížení s takzvanou alejí směrem ke křižovatce s ulicí Přátelství.

dezinfekce

Dojde nejen k celkové rekonstrukci komunikace včetně jejího rozšíření, ale i k vybudování nových parkovacích míst, kterých přibude 18, rekonstrukci chodníků a veřejného osvětlení nebo vybudování nových kontejnerových stání. Celkově bude vše stát přibližně 4,8 milionu korun. Podle smlouvy s dodavatelem mají práce trvat nejdéle půl roku. Zástupce zhotovitelské firmy však na setkání uvedl, že by rekonstrukci chtěli zvládnout v kratším termínu.

Podrobná situace stavby - viz zde.

A jak bude postupná revitalizace sídliště Skalka dále pokračovat? V současné době se projektově připravuje rekonstrukce dosud neopravených částí Lesní ulice. Samotná realizace, která bude rozložena do tří let, má začít v příštím roce. Na základě požadavku občanů na setkání bude rovněž zahájena projektová příprava na rekonstrukci zbývající části Družstevní ulice.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy