Cheb: Rada nechce hernu ve vznikajícím nákupním centru (TV Západ)

Na Pražské ulici v Chebu, kde dříve stála továrna Eska, zaznamenali místní obyvatelé v poslední době stavební činnost. Na ploše více než 12 tisíc metrů čtverečních má vzniknout obchodní galerie se sedmi nájemními jednotkami.

dezinfekce

„Tam už dlouho je stavební povolení. Majitel, který vlastní pozemky, začal v současné době se stavbou obchodního centra. Doufám, že to zkvalitní obchody u nás v Chebu,“ potvrdil místostarosta města Zdeněk Hrkal.


Rada města se také v souvislosti s výstavbou centra zabývala žádostí o umístění výherních hracích automatů.


„Žádali o výjimku z vyhlášky o herních automatech, kterou město vydalo. Pro město je důležité, aby tyto herní automaty a herní centra, příp. rulety a casina, vytlačilo ze středu města. Takže v tomto případě žadatelům Rada města nevyhověla. Nebudou se tam moci provozovat herní automaty,“ vysvětlil Hrkal.


Drtivou většinu heren se podařilo v uplynulých letech přemístit mimo město do lokality Svatý Kříž. U těch zbývajících se hraje o čas.


„Jsou tady herny a casina, kterým dobíhá nájemní smlouva. Těmto nebude v žádném případě smlouva prodloužena. S casinem, které tady je, je nějaký problém. Věříme ale, že se to nějakým způsobem urovná,“ dodal Hrkal.


Zmíněné casino se nachází na Májové ulici a bývá častým terčem kritiky z řad občanů, kteří žijí v jeho blízkosti.


Odkaz na stránky investora stavby - http://www.steelefect.cz/ocprazska.html

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy