Cheb: Při nalezení injekční stříkačky volejte městské strážníky

V uplynulých dnech městská policie na základě oznámení občanů i vlastních zjištění odstranila z ulic, parků i hřišť téměř dvacet použitých injekčních stříkaček.

dezinfekce

Tímto strážníci žádají spoluobčany, aby při nalezení použité stříkačky volali tísňovou linku městské policie 156, se stříkačkou nemanipulovali a pokud možno vyčkali na místě příjezdu hlídky, která použitou stříkačku uloží do bezpečnostního boxu.

Zpráva o činnosti MP Cheb

- Dne 27. 7. 2019 proběhla ve městě Cheb „Spanilá jízda“ malých motocyklů. Účastníků bylo 150. Městská policie v součinnosti s Policií ČR zajišťovala bezproblémový průběh této akce usměrňováním dopravy, doprovodem motocyklů a dohlížením na veřejný pořádek.

- Městskou policií bylo zjištěno navýšení případů, kdy je komunální odpad ukládán mimo místa k tomu určená. U několika případů byli zjištěni viníci, na které čeká peněžitý trest. Je třeba si uvědomit, že kontejnerů a košů je v našem městě dostatečné množství, jsou zde dva sběrné dvory a funguje TAXI odpad. Pohled na rozházené odpadky je odpudivý pro nás i pro návštěvníky města.

- Městská policie posílila činnost pěších hlídek na sídlištích Skalka, Zlatý vrch a Spáleniště. Strážníci se budou v první řadě zaměřovat na čistotu veřejných prostranství, dodržování obecně závazných vyhlášek, veřejný pořádek a vandalismus.

- V měsíci červenci vyjížděli strážníci městské policie k několika případům, kdy byl spalován odpad. Jednalo se o pneumatiky, plastové lahve a papír. Všechny případy byly oznámeny Městskému úřadu Cheb - odbor stavebního a životního prostředí pro porušení zákona o ochraně ovzduší.


Zdroj: město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy