Cheb: Paní Jindřiška Engelová oslavila sto let

Krásné životní jubileum sto let včera oslavila v kruhu své rodiny paní Jindřiška Engelová z Chebu. Pozvání přijal i starosta Antonín Jalovec, který oslavenkyni předal květinu a drobný dárek.

dezinfekce

„Sto let života je opravdu kus cesty. Podle příjemného vyprávění oslavenkyně i její dcery paní Milady Markové, která oslavu připravila, je zřejmé, že občas ta cesta byla dost trnitá. Ale humor a dobrá nálada, které jistě mnohé útrapy života zlehčily, jsou patrné i na povaze oslavenkyně dodnes. Co popřát v těchto letech? Především zdraví, pohodu a milující rodinu,“ dodal s úsměvem starosta.

Oslava byla vskutku velkolepá. Mezi záplavou květin a dárků od nejbližších i lékařského personálu z domova pro dlouhodobě nemocné pacienty Amica Centrum, nechyběla becherovka. Tu má oslavenkyně nejradši. 

„Becherovka nesmí chybět žádný den, a když nemůžu spát, dám si jednu nebo dvě stopičky,“ řekla vesele paní Engelová.  

Jak nám prozradila její dcera, mezi celoživotní záliby maminky patřilo cestování, turistika, jízda v autě, které si sama dokázala i opravit. Ale největší vášní je dodnes studium anglického jazyka. Vždyť i mezi dárky byla čtečka s novým anglickým výukovým programem. 

Paní Jindřiška Engelová při návštěvě starosty byla obklopena milující rodinou, která je základem pro její duševní i psychické zdraví. A na sto let opravdu nevypadá!


Zdroj: město Cheb

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 19.10.2017 20:00




0 +
 

Hlavní zprávy