Cheb: Opravy Židovské začnou v červenci (TV Západ)

Chebská ulice Židovská se dočká komplexní opravy. Začít se má bezprostředně po skončení festivalu FIJO, tedy 2. července.

dezinfekce

„Dá se hovořit o tom, že se pohybujeme v částkách stavebních zhruba 8,5 milionu korun. Cílem je změna povrchu chodníku a komunikace včetně vytvoření dešťové kanalizace, která by měla samozřejmě splňovat veškeré nové normy, tzn. veškeré domy i objekty napojit na dešťovou kanalizaci. Zvláštním bodem bude vytvoření kontejnerových odpadových stání, která by měla vzniknout v oblasti před bývalou poštou,“ vysvětlil místostarosta Chebu Michal Pospíšil.

Podobně jako ulice Jateční dostane i Židovská nové povrchy. Použity budou přírodní materiály, které historicky v centru bývaly. Žulové kostky větší na vozovku a menší na chodníky. Termín dokončení stavby je v polovině října. 

Během rekonstrukce bude Židovská ulice uzavřena. Z náměstí tak půjde vyjet pouze Kamennou ulicí. Situace v centru bude o to komplikovanější, že po dobu prázdnin bude uzavřena i část Hradební ulice mezi Dlouhou a Obrněné brigády, kde bude Chevak rekonstruovat vodovodní řad. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy