Cheb: Nenapravitelný zloděj

Kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality v Chebu rozšířili trestní stíhání 23letého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádež a poškozování cizí věci.

dezinfekce

Svého protiprávního jednání se muž měl dopustit ve dvou případech. V prvním případě na muže zřejmě přišla chuť na sladké. Začátkem října měl vniknout do cukrárny v Chebu a zde odcizit různé cukrovinky a finanční hotovost s pokladnou. Majitelce prodejny vznikla škoda ve výši kolem 20 tisíc korun.

Dalšího svého nezákonného jednání se měl dopustit v polovině října v Chebu. Během ranních hodin jeho pozornost tentokrát přilákalo zaparkované vozidlo značky Volkswagen. Nejprve měl obviněný muž poškrábat lak u zadního okénka. Potom, co rozbil skleněnou výplň okna, měl vniknout do vozidla a odcizit z něj různé oblečení. Poškozením vozidla a odcizením věcí tak způsobil majiteli škodu ve výši kolem 8 tisíc korun.

Výše uvedeného jednání se obviněný dopustil i přesto, že byl za stejný trestný čin v minulosti odsouzen nebo potrestán Okresním soudem v Chebu, proto mu teď v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na 3 roky.

prap. Eva Valtová
por. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 14.11.2019 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy