Cheb: Masturboval poblíž školky

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání šestačtyřicetiletého cizince, kterého obvinili ze spáchání přečinu výtržnictví.

dezinfekce

V polovině října loňského roku procházela osmapadesátiletá žena společně se svou osmadvacetiletou příbuznou ulicí Ašská v Chebu. Poblíž mostu si měly ženy všimnout muže, který seděl na zídce, byl polonahý a masturboval. Na poznámky procházejících žen nereagoval a svého jednání měl zanechat, až když kolem něj procházel neznámý muž.

Znovu se měl cizinec vydat do ulic Chebu začátkem tohoto roku, kdy byl spatřen poblíž místní mateřské školky. Ve večerních hodinách kolem procházela šestačtyřicetiletá žena se svou čtyřiadvacetiletou dcerou. Ženy měly nejdříve slyšet podivné zvuky a po chvilce si všimnout, že se o plot opírá polonahý muž, který drží v ruce svůj úd a onanuje. Ženy na muže zakřičely, ať toho nechá, ale ten na to nereagoval a pokračoval ve své činnosti. Obě následně z místa utekly.

Na cizince spadla klec o několik dní později. Ve večerních hodinách měl znovu masturbovat poblíž mateřské školky a znovu měla kolem procházet šestačtyřicetiletá žena, která ale tentokrát okamžitě přivolala policii a také svého přítele. Onanující muž z místa utekl, ale daleko se nedostal, protože po chvilce byl policisty z Obvodního oddělení Cheb – město zadržen. Poté byl převezen na obvodní oddělení k dalším úkonům. Při těch bylo zjištěno, že se cizinec podobného jednání v roce 2016 už dopustil ve své zemi. Tehdy bylo jeho jednání kvalifikováno jako trestný čin exhibicionismus.

Po provedených úkonech podali kriminalisté státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí do vazby, který jej akceptoval.

V případě prokázání viny hrozí cizinci trest odnětí svobody až na tři roky.

prap. Jakub Kopřiva


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 14.01.2019 20:33




0 +
 

Hlavní zprávy