Cheb: Koncert pro Hospic Sv. Jiří

Srdečně jste zváni na benefiční koncert, který se uskuteční 3. května od 18:00 v Kulturním centru Svoboda Cheb. Vstupné ve výši 90 Kč bude věnováno na činnost chebského Hospice Sv. Jiří.

dezinfekce

Hudebním podvečerem Vás provedou sbory Základní umělecké školy Jindřicha Jindřicha v Chebu v čele se sbormistryní Evou Kůrkovou, dále se můžete těšit na pěvecké vstoupení Kristiny Kůtkové a duo sester Gottwaldových. Moderátorka koncertu herečka Vladimíra Vítová Vás seznámí s činností Hospice a představí Vám všechny vystupující.

A proč se koncert pro Hospic koná? Organizátorem koncertu je paní Hana Mottlová, která má osobní zkušenost s Hospicem a předsevzala si pomoci Hospici, jak finanční částkou, která se na koncertu vybere, tak šířením povědomí o službách Hospice a vůbec o umírání doma. Dle jejích slov je potřeba o umírání a péči hospice veřejně mluvit, protože nikdy nevíme, kdo z nás ho bude potřebovat.

"Přijďte na koncert plný hudby, který podpoří naplňování motta Hospice „Doma je doma až do posledního okamžiku,“ zve všechny Alena Votavová, Dis, ředitelka Hospic sv. Jiří.


Zdroj: město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 21.04.2019 15:30




0 +
 

Hlavní zprávy