Cheb: Kluziště bude na náměstí až do začátku ledna

Do slavnostního zahájení letošních Chebských vánočních trhů sice ještě zbývá téměř půl roku, přípravy jsou však již v plném proudu. Už nyní město prozradilo, že oblíbené kluziště s přírodním ledem zůstane před Špalíčkem déle než v minulých letech.

dezinfekce

„Jednou z mála připomínek k našim krásným trhům bývalo to, že kluziště končí společně s trhy už 26. prosince a není dětem i dalším zájemcům k dispozici po celé vánoční prázdniny. Rozhodli jsme se proto, že tentokrát zůstane na náměstí o týden déle, tedy až do 2. ledna. Stát to bude o 100 tisíc více,“ uvedla místostarostka Eva Horná.

Celkově letos město přidá na pořádání vánočních trhů k obvyklým pěti milionům dalších více než 800 tisíc.

„Tou nejviditelnější změnou bude vánoční osvětlení domů i v horní části náměstí, které přijde na 200 tisíc. Dále je třeba vyměnit tři už dožilé dřevěné stánky a částečně obnovit a pořídit další plotové dílce. O něco více než v minulých letech nás bude stát také kulturní program. Bude jednak o něco bohatší, zejména ve všední dny, a navíc došlo k zavedení povinnosti hradit DPH za vystupující, což dělá přes 200 tisíc,“ vysvětlila místostarostka.

Podrobnější informace budou postupně zveřejňovány na stránkách zde.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy