Cheb: Ke sloučení Domovů pro seniory dojde na začátku září

Chcete mít přesné informace o slučování Domovů pro seniory Skalka a Dragounská v Chebu? Využijte tedy možnost přijít na setkání s náměstkem hejtmanky Karlovarského kraje Petrem Kubisem, který má na starosti oblast sociálních věcí a bezpečnosti.

dezinfekce

Náměstek hejtmanky Karlovarského kraje pro oblast sociálních věcí a bezpečnosti Mgr. Petr Kubis chystá sérii setkání pro všechny zájemce o přesné informace ke slučování Domova pro seniory Skalka a Domova pro seniory v Dragounské ulici v Chebu. Kraj tak chce zamezit případnému dalšímu šíření dezinformací a zkreslených údajů, které se o plánovaném slučování objevily. 

Chcete mít přesné informace o slučování Domovů pro seniory Skalka a Dragounská v Chebu?
Využijte tedy možnost přijít na setkání s náměstkem hejtmanky Karlovarského kraje Petrem Kubisem, který má na starosti oblast sociálních věcí a bezpečnosti. Odpoví na všechny vaše dotazy a vysvětlí podrobnosti. Přítomni budou také zástupci odboru sociálních věcí krajského úřadu a ředitelka DPS Skalka Alena Samuelová.

Společné setkání se bude konat každou středu od 15.00 do 17.00 hodin v Domově pro seniory v Dragounské ulici č. 12. První z těchto akcí se uskuteční ve středu 22. 8. 2018.

Ke sloučení obou domovů dojde od 1. 1. 2019, vznikne jeden domov, jedna organizace, která bude mít pracoviště na Skalce a pracoviště v Dragounské. Rada kraje se původně rozhodla ukončit příjem klientů do DPS v Dragounské. Na základě dohody s vedením města Chebu ale toto rozhodnutí přehodnotila a do konce roku 2018 se budou noví klienti do DPS v Dragounské ještě stále přijímat.

Zdroj:  město Cheb
            facebookové stránky Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 15.08.2018 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy