Cheb: Hradní buk postoupil mezi 12 finalistů v soutěži Strom roku 2019

"Rádi bychom proto vyzvali širokou chebskou veřejnost k zapojení se do projektu a účasti při fotografování našeho přihlášeného stromu," uvádí Simona Liptáková, tisková mluvčí Městského úřadu Cheb.

dezinfekce

"Vážení Chebané, na radnici dorazila velmi dobrá zpráva, že v rámci soutěže Strom roku 2019, byl náš hradní buk červenolistý v konkurenci 1378 stromů vybrán mezi 12 finalistů! Porota bude nyní objíždět jednotlivé finálové lokality a stromy bude profesionálně fotit. K nám do Chebu delegace přijede v pondělí 20. 5. cca ve 14 hodin," uvádí dále Simona Liptáková, tisková mluvčí Městského úřadu Cheb.

"Každý navržený strom by měl být podporovaný místními navrhovateli/fanoušky, to znamená školní mládeží (od školek po střední školy), různými spolky (dobrovolní hasiči, včelaři, zástupci politických stran, sportovci aj.) a tito fandové by se měli onoho focení zúčastnit. Tím by měla být podtržena oblíbenost stromu mezi širokou veřejností. Porota jako letošní novinku zařadila i výtvarnou soutěž pro děti s ústředním motivem stromu," dodává.

"Rádi bychom proto vyzvali širokou chebskou veřejnost k zapojení se do projektu a účasti při fotografování našeho přihlášeného stromu. Přijďte tedy v pondělí 20. května na Chebský hrad a společnou fotografií podpořme náš strom v soutěži Strom roku 2019. Fotit se začneme ve 14 hodin. Za zájem děkujeme," říká dále Simona Liptáková. 

Více o soutěži zde.


Zdroj: město Cheb

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy