Cheb: Hokejová U16 se utkala se Švýcarskem (TV Západ)

Druhé z trojice utkání české hokejové reprezentace proti výběru Švýcarska do 16 let se konalo na chebském zimním stadionu. Svěřenci trenéra Petra Hakena si v prvním utkání v Sokolově poradili s mladými Švýcary 4:2.

dezinfekce

V Chebu na ně čekalo 650 diváků ve slušně zaplněné hale. 

Góly padaly v první třetině a v prodloužení. První branku zaznamenali v úvodu aktivnější Švýcaři, konkrétně Jeremy Jabola. Naši mladíci poté sice nevyužili přesilovou hru, ale vzápětí po vyrovnání sil na ledě skóroval Dominik Soukup ranou do šibenice. 

Za další minutu obrátil vedení na českou stranu Lukáš Pajer. Ještě do konce třetiny se po samostatném úniku po chybě obrany prosadil Paul Daneyrole.

Češi ve druhé třetině nevyužili několik přesilových her. Hokej se hrál rychlý a místy pohledný, nahoru dolu. Až do konce regulérní hrací doby se nepodařilo žádnému z týmů skórovat a na řadu přišlo prodloužení.

V něm se dokázal prosadit Maxmilian Streule a rozhodl tak o vítězství. 

Třetí zápas proběhl v neděli opět v Sokolově. V něm se po vyrovnaném skóre 3:3, kdy nepadla branka ani v prodloužení, prosadil na samostatné nájezdy výběr Švýcarska a zvítězil tak v celkovém trojzápase 2:1. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy