Cheb: Extraligový stolní tenis se vrací (TV Západ)

Ve čtvrtek 29. srpna se do Chebu po téměř dvaceti letech vrátil extraligový stolní tenis. Tým SKTS Cheb s reprezentační posilou ve svých řadách dokázal porazit loňský třetí tým SKTS Liberec. Domácí utkání se budou konat v reprezentativních prostorách Kulturního centra Svoboda.

dezinfekce

„Hráčem číslo 1 je reprezentant ČR Tomáš Tregler, kterého jsme získali od úřadujícího mistra republiky TTC Ostrava 2016,“ uvedl trenér chebských stolních tenistů Petr Gavlas. 

„Každý sportovec mění takto angažmá. Mě se to povedlo přes celou republiku. Sice jsem měl jít tuto sezonu hrát do Polska. Tam mi to ale neklaplo. Přišli o nějakého většího sponzora. Nakonec jsem ale rád, že jsem podepsal smlouvu zde - v Chebu,“ řekl před prvním utkáním Tomáš Tregler. 

Na úvodní extraligové klání se chebští velmi těšili.

„Naladění jsme, protože se tady na to lidé určitě těší. Po delší době je zde zase extraliga. Budu dělat maximu pro to, aby lidé chodili dále, tak uvidíme,“ dodal Tregler. 

A v Chebu bylo na co koukat. V tříhodinové bitvě a sedmi zápasech, kterým přihlížela řada fanoušků, rozhodla až čtyřhra. V ní Tomáš Tregler a Radek Skála porazili 3:1 dvojici Jakub Seibert a Michal Blinka. A celkově 4:3 na zápasy. 

Po prvním kole byl na čele extraligové tabulky tým El Niňo Praha před KT Praha a SKST Charvát Baník Havířov. Na čtvrtém místě pak operovali nováčci z Chebu. Po druhém kole, kdy tým ze Západu Čech cestoval do Prahy a přivezl si odtud porážku 4:2 figuruje na místě šestém. 

Další domácí kolo proběhne 22. září kdy přijede pátý tým tabulky TJ Ostrava KST. Další informace najdete na stránkách České asociace stolního tenisu na adrese www.ping-pong.cz. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy