Cheb: Den městské policie - dívka na útěku, jízda bez řidičáku a uprchlé krávy

Na základě telefonátu vyjela hlídka chebských strážníků do Ašské ulice. Podle oznamovatele se tam měla pohybovat mladá dívka, která ho s pláčem žádala o peníze, aby se mohla dostat domů.

dezinfekce

V Chebu byla dívka údajně s kamarády, kteří ji zde nechali. Když dívka spatřila služební vozidlo městské policie, dala se na útěk. Strážníci ji však v nedaleké ulici Na Hrázi dostihli. Po zadržení jim sdělila, že má z policistů strach, protože ji vrátí zpět do „pasťáku“. Patnáctiletá dívka z Plzně byla totiž kvůli útěku z dětského domova v Měcholupech v pátrání.

Při kontrolní činnosti v Americké ulici si strážníci všimli zeleného Nissanu, jehož řidič nedal při odbočování znamení o změně směru jízdy. Po následném zastavení za použití výstražných světel navíc nebyl schopen předložit doklady potřebné k řízení motorového vozidla. Později se ukázalo, že dvaatřicetiletý muž z Chebu není držitelem řidičského průkazu ani vlastníkem vozidla, které řídil a které měl mít údajně půjčené.

Strážníci vyjížděli také na cyklostezku u Zlatého vrchu, po které měly podle telefonického ohlášení pobíhat krávy. Na místě zjistili, že došlo k poškození ohrady a po cyklostezce se pohybuje pětice krav a dvě telata. Operátorovi stálé služby se pak podařilo telefonicky spojit s majitelem, který okamžitě přijel na místo. Uprchlý skot odvedl zpět na pastvinu a zajistil opravu ohrady.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy