Cheb: Chodník pod viaduktem vznikne v září (TV Západ)

Očekávané úpravy pěší cesty z centra Chebu na Švédský začnou další etapou v září. Do konce října by měl vzniknout nový chodník po pravé straně, aby lidé nemuseli přecházet frekventovanou ulici Vrázovu.

dezinfekce

„V první řadě ve Wolkerově ulici musí být světelné zařízení - značení tak, aby tam byl přechod, namalovaný, a podél silnice, myslím, že končí Pivovarská ulice u mostů, bude chodník. Nasadí se tam city bloky a jakmile tam city bloky budou, začne se pracovat na úpravě chodníku tak, aby občané mohli bezpečně přejít až na Švédský vrch,“ popsal starosta Chebu Zdeněk Hrkal.

Nakoupení city bloků podle požadavků dopravní policie si spolu s ostatními náklady na vybudování chodníku vyžádají okolo 1,5 milionu korun. Úpravy už proběhly v další části komunikace u garáží podél železniční trati.

„Následně dojde ke stavbě nového veřejného osvětlení. Cesta je už v současné době opravena, neustále se na tom pracuje za finanční prostředky, které se ušetřily při sundavání lávky přes železnici,“ doplnil Hrkal.

Ve Vrázově ulici se jedná o provizorní řešení pomocí. V příštím roce je totiž naplánována rekonstrukce celé ulice v režii Správy a údržby silnic. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 18.06.2018 09:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy