Cheb: Atletická Velká cena bude tradičně hvězdná

Dvojnásobná mistryně světa a bronzová olympijská medailistka v běhu na 400 metrů překážek Zuzana Hejnová a trojnásobný halový mistr světa na hladké čtvrtce Pavel Maslák by již tradičně měli být největšími hvězdami blížící se Velké ceny města Chebu v atletice, která se na „Zlaté dráze“ v Poohří uskuteční v úterý 20. srpna od 17 hodin.

dezinfekce

„Na startu by neměli chybět ani halový mistr Evropy Jakub Holuša a již uzdravený mílař Filip Sasínek. Oba tito borci chtějí zaútočit na rekord Velké ceny v běhu na 1000 metrů, který drží od roku 2015 časem 2:20.37 Kypřan Khadiri. V jednání jsou i některé zahraniční hvězdy, které startovaly na ostravské Zlaté tretře,“ uvedl manažer Velké ceny Jacek Přibáň (na snímku se Zuzanou Hejnovou).

Na chebské „Zlaté dráze“ se bude jako obvykle běhat na netradičních tratích - 60, 150, 300 metrů nebo 300 metrů překážek. Hlavní běhy, Velká cena města Chebu, mají délku 600 metrů pro ženy a 1000 metrů pro muže. Závody jako vždy odstartují svými běhy na 60 metrů nejmladší atleti chebského Unionu. Mítink začne v 17 hodin představením hlavních hvězd a poslední disciplína bude odstartována v 19.55 hodin.

„Věřím, že fandové atletiky z Chebu a okolí opět přijdou na náš nádherný stadionek v Poohří v hojném počtu a svým povzbuzováním vytvoří skvělou atmosféru. Vstup bude tradičně zdarma,“ dodal Jacek Přibáň.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy