Český klub olympioniků má dva nové členy z regionu

Dvěma novými členy se může pochlubit Český klub olympioniků z karlovarského regionu, jehož zástupci se ve čtvrtek 12. září setkali se zástupci města Sokolov na místě už tradičním, v pivovaru Permon.

dezinfekce

Stali se jimi někdejší reprezentant ve skocích na lyžích Rudolf Höhnl a lyžař – běžec Lukáš Bauer. Rudolf Höhnl, který se může pochlubit několika medailemi z mistrovství světa, se osobně setkání zúčastnil a mohl se tak pozdravit se starostkou Renatou Oulehlovou a místostarostou Janem Pickou.

Setkání opět připravil Nadační fond západočeských olympioniků. Ten podporuje vrcholové sportovce po ukončení závodní kariéry. Jeho předseda, bývalý házenkář Vladimír Jarý, poděkoval zástupcům Sokolova za vstřícnost a zájem o kontakty s bývalými úspěšnými sportovci. Stejně tak si pochvaloval podporu ze strany Karlovarského kraje.

„Do Sokolova jezdíme rádi, je tady příjemné prostředí a vždy si máme při setkání co říci. Tentokrát jsme třeba probírali úspěšné tažení našich basketbalistů mistrovstvím světa. Ale povídáme si také o dalších věcech, ať už se týkají sportu, politiky nebo našeho osobního života,“ uvedl Vladimír Jarý.

Při setkání v Permonu nechyběla sokolovská vzpěračská legenda Jan Nagy, bývalý reprezentant v boxu Jaroslav Šlais nebo někdejší volejbalové reprezentantka Jana Růžičková. Starostka i místostarosta jim popřáli hodně spokojenosti v osobním životě a uvedli, že toto setkání je skvělou příležitostí potkat se s lidmi, kteří úspěšně reprezentovali, ať už Československo nebo Českou republiku na mistrovstvích světa i olympiádách. A došlo i na předání drobných dárků a pozvání k dalšímu setkání.


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 15.09.2019 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy