Soutěž EY Podnikatel roku 2019 zná již svého vítěze

Společnost Ernst & Young ve spolupráci s Karlovarským krajem vyhlásila vítěze mezinárodní soutěže EY Podnikatel roku 2019 Karlovarského kraje. Jako nejlepšího zde nezávislá porota ocenila Alessandra Pasquale, ředitele společnosti Mattoni 1873 a.s. Jde o největšího středoevropského výrobce nealkoholických nápojů, jenž zaměstnává v osmi zemích přes tři tisíce lidí

dezinfekce

Pokud by Alessandro Pasquale uspěl i na celostátní úrovni, reprezentoval by pak Českou republiku na světovém finále soutěže v Monte Carlu. Zda tomu tak bude, se dozvíme 3. března 2020, kdy bude vyhlášen celostátní vítěz v pražském paláci Žofín.

„Úspěšní podnikatelé jsou hybnou silou ekonomického rozvoje Karlovarského kraje a zároveň i skvělým vzorem a inspirací pro ostatní, kteří s podnikáním teprve začínají. Snažíme se jim vytvářet podmínky pro to, aby se jim v našem regionu dařilo a aby se jejich počet i nadále zvyšoval. Soutěž EY Podnikatel roku je skvělou příležitostí k tomu, aby se veřejnost seznámila s jejich příběhy. Lidé totiž mnohdy ani netuší, jaké mimořádné podnikatelské osobnosti ve svém okolí mají," uvedl při předávání ceny hejtman Petr Kubis.


Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy