Bublava, Citice: V sobotu skončila dvě vozidla na střeše

V sobotu dne 21. října 2017 došlo na Sokolovsku ke dvěma dopravním nehodám, kdy řidiči skončili se svými vozidly na střeše a s lehkým zraněním.

dezinfekce

K první této nehodě došlo kolem půl desáté ráno na Bublavě. Třicetiletá řidička řídila osobní vozidlo značky Renault po komunikaci ve směru na Kraslice, kdy zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy pravotočivé zatáčce a mokré komunikaci. Při projíždění zatáčky dostala s vozidlem smyk, který se jí nepodařilo vyrovnat, vjela vpravo mimo komunikaci, kde s vozidlem narazila do svahu. Vozidlo se následně odrazilo zpět na komunikaci, kde zůstalo stát na střeše. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky, která byla z místa dopravní nehody převezena Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. S řidičkou policisté provedli dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativní. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 20 tisíc korun. Za přestupek byla řidičce uložena bloková pokuta.O této nehodě jsme vás krátce informovali zde

Kolem třetí hodiny odpoledne došlo na silnici III. třídy č. 21217 v katastru obce Citice k další dopravní nehodě. Pětatřicetiletý řidič jel s vozidlem značky Renault po komunikaci ve směru od Bukovan a při projíždění levotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy profilu zatáčky a stavu komunikace. Přejel do protisměru a ve snaze vyrovnat vozidlo, dostal smyk, který se mu nepodařilo vyrovnat. Poté vjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do směrového sloupku a následně do travnatého břehu. Následně se s vozidlem dokonce převrátil na střechu a zůstal vpravo mimo komunikaci. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče, který byl na místě nehody ošetřen posádkou Zdravotnické záchranné služby. S řidičem policisté provedli dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativní. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 10 tisíc korun. Za přestupek mu byla uložena bloková pokuta.

nprap. Kateřina Krejčí


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy