Březová: Slavnostní předávání medailí a plakety

V pátek 15.2.2019 v kulturním domě a Multifunkčním centru na Březové u Sokolova se uskutečnilo slavnostní předávání ocenění, které si převzalo celkem 120 policistů a občanských zaměstnanců Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje. Medaile za věrnost I., II. a III. stupně, medaile Za zásluhy o bezpečnost, Čestné medaile a Plaketu předával sám pan policejní prezident plk. Mgr. Jan Švejdar.

dezinfekce

Na samém začátku slavnostní akce zazněla znělka Policie ČR, po níž následovalo uvítání pana policejního prezidenta. Před samotným oceňováním nastoupila také čestná jednotka Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje s praporem.

„Dnešního dne obdržíte osobně z rukou pana policejního prezidenta medaile za věrnost a někteří z Vás také další ocenění, které pan policejní prezident uděluje. Je to výraz poděkování za Vaší dlouholetou práci, kterou odvádíte pro Policii ČR. Karlovarská policie má velmi dobré výsledky v boji s kriminalitou, na nichž máte zásluhu i vy. Dovolte mi, abych Vám z tohoto místa poděkoval za Vaši práci, obětavost a nasazení, které mnohdy přesahuje základní rámec Vašich povinností. Policejní prezidium karlovarskou policii v jejich aktivitách podporuje a bezesporu tomu tak bude i do budoucna,“ sdělil na úvod krajský ředitel plk. Mgr. Petr Macháček.

Policejní prezident společně s ředitelem Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje plk. Mgr. Petrem Macháčkem osobně poblahopřáli každému oceněnému policistovi a občanskému zaměstnanci. Dámy navíc obdrželi od krajského ředitele květinu. 

Policistky, policisté a občanští zaměstnanci krajského ředitelství si v pátek odnášeli následující ocenění:
- Medaile za věrnost III. stupně - Za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých pracovních výsledků a trvání služebního poměru v délce nejméně 10 let.
- Medaile za věrnost II. stupně - Za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých pracovních výsledků a trvání služebního poměru v délce nejméně 20 let.
- Medaile za věrnost I. stupně - Za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých pracovních výsledků a trvání služebního poměru v délce nejméně 30 let.

Medaile za zásluhy o bezpečnost - Za dlouhodobé příkladné osobní služební úsilí, iniciativu a svědomitý přístup při plnění služebních povinností.

Čestné medaile - Za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých služebních výsledků a za prosazování dobrého jména Policie České republiky.

Plaketa - Za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých služebních výsledků a za prosazování dobrého jména Policie České republiky.

"Gratulujeme všem oceněným a přejeme jim mnoho pracovních i soukromých úspěchů v jejich životě," uvedla mjr. Mgr. Kateřina Böhmová.


mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy