Březová: Návštěvníci oslav Dětského dne se letos vydají na Cestu kolem světa

Se zajímavým tématem letošních oslav Dne dětí, které se uskuteční v neděli 27. května 2018, přišel organizační tým v Březové. Tamní kulturní komise a Kulturní dům Březová uspořádají akci opět ve spolupráci se známým Klaunem Hugem, který přítomné diváky provede velkou cestovatelskou show.

dezinfekce

Na co konkrétně se mohou přítomní těšit nastínil vedoucí Kulturního domu Michal Bedeč.

„Letošní program bude opět pestrý a bude složený z mnoha dílčích částí – jednou z nich bude hlavní program na pódiu v amfiteátru. Zde kromě klauna Huga a jeho show zahrnující kouzlení, bublinový a balonkový workshop a mnohé další, vystoupí také dětská hudební hvězda Naty Hrychová. Další částí budou tematické soutěže, které jsme letos pojali v cestovních duchu, kdy každé z 15 soutěžních stanovišť bude představovat jednu světovou zemi. Děti obdrží na začátku programu hrací kartu – svůj cestovní pas, do kterého jim budou návštěvy těchto jednotlivých zemí (soutěžních stanovišť) zaznamenány. Zavítají tak např. do USA, Ruska, Číny, Itálie, Japonska, Portugalska nebo samozřejmě do Čech a u každého stánku si zahrají nebo zasoutěží ve hře/disciplíně typické pro danou zemi,“ vysvětlil.

Po celou dobu bude pro přítomné diváky připraven také bohatý doprovodný program zahrnující koně, koňský povoz, ukázky armádní techniky, oblíbené malování na obličej či střelnici Buffalo Bill. 

„Celá akce poběží od 14 do 18 hod. a uskuteční se již tradičně v amfiteátru Kulturního domu Březová, na vedlejším školním hřišti a v přilehlém okolí. Vstup je zdarma. Samozřejmostí je také zajištění občerstvení a doprovodný stánkový prodej,“ dodal Bedeč.


Zdroj: Jana Gogová, Asistentka vedoucího KD a MFC Březová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy