Březová: Město i letos chystá Festival dechových hudeb

Stejně jako ve dvou předchozích letech, i letos připravuje město Březová oblíbený Festival dechových hudeb. Akce se uskuteční v sobotu 23. června 2018 od 14 hodin ve venkovním amfiteátru Kulturního domu a Multifunkčního centra Březová.

dezinfekce

„Na letošním festivalu se představí celkem 4 dechové orchestry, konkrétně půjde o soubory z Březové, z Mariánských Lázní, z Úpice a z Toužimi. Spolu s nimi vystoupí jako doporovody i skupiny mažoretek. Již tradičně bude program zahájen společným pochodem Festival 77 za účasti všech přítomných orchestrů,“ přiblížil detaily blížícího se festivalu vedoucí Kulturního domu a Multifunkčního centra Michal Bedeč.

Jak také informoval, vstupné bude vybíráno opět dobrovolné a v případě nepříznivého počasí se akce přesune do vedlejšího sálu Multifunkčního centra.

Březová je bohatým dechovkovým životem velmi známá, počátky tohoto druhu hudby zde sahají až do roku 1967. Za uplynulá léta se tu konala řada festivalů a přehlídek, zázemí má ve městě také řadu let působící oblíbený dechový orchestr Březováček. Není tedy vůbec divu, že vedení radnice a kulturního centra dospělo k rozhodnutí navrátit se k tradiční festivalové aktivitě a v organizaci tohoto obnoveného festivalu pokračovat. 


Zdroj: Jana Gogová, Asistentka vedoucího KD a MFC Březová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy