Březová: Město chystá opět tradiční masopust

Město Březová, Kulturní dům Březová ve spolupráci se Základní školou Březová pořádá v úterý 5. března 2019 tradiční masopustní veselí. Letos půjde již o 7. ročník této, u veřejnosti velice oblíbené, akce.

dezinfekce

Od 16 hodin je zahájen průvod masek po Březové a následné přijetí starostou města u březovské radnice. Zde je kromě tradičních procesí pro přítomné připraveno i drobné občerstvení. Průvod následně pokračuje až do sálu Multifunkčního centra, kde bude od 16:45 hod. pokračovat zábava.

Bohatý program pro děti připravilo opět hudební divadlo Hnedle Vedle, které letos dorazí i s pořadem „Saxana je Hnedle Vedle.“ V tom se představí známá herečka a zpěvačka Petra Černocká. Chybět nebude spousta písniček, tance, her a soutěží, malování na obličej a také diskotéka v bowlingovém centru. Dospělé navštíví v restauraci zpěvák a vypravěč Marcel Zmožek a k tanci i poslechu zahraje oblíbený dechový orchestr Březováček a flašinetářka Eva Haufová.

Již tradicí se stala i bohatá nabídka různorodého občerstvení, od koblih, přes jitrnice, párky v rohlíku až po zabijačkový guláš. To vše pro návštěvníky masopustu zdarma.


Zdroj: Mgr. Michal Bedeč, vedoucí Kulturního domu a MFC Březová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 17.02.2019 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy