Březová: Město chystá již 31. ročník Rybářského plesu

Další ze série plesů, tentokrát s přívlastkem Rybářský, chystá město Březová na pátek 22. února 2019. Zahájení plesu, který se odehraje v sále Multifunkčního centra v Březové, je naplánované na 20. hodinu.

dezinfekce

Půjde již o 31. ročník této tradiční akce, o kterou je v regionu poměrně velký zájem. Celým večerem provedou návštěvníky dechové a taneční kapely Chodovarka a Fox Band, jako host vystoupí úspěšné taneční uskupení Glamour Sokolov a připravena bude opět bohatá tombola, v níž nebudou tradičně chybět kromě hlavních lákadel z řad elektroniky a klasických rybářských potřeb ani živé ryby. 

„Předprodej vstupenek pokračuje letos, stejně jako vloni, přes náš pokladní systém, takže si zájemci vstupenky mohou zakoupit nejen klasicky v Infocentru MěÚ Březová, ale také online na www.mfc-brezova.cz. Vstupné na ples činí 250,- (v ceně má host občerstvení) a volná místa poměrně rychle mizí. Zájemci o lístky by si měli s jejich koupí v případě zájmu pospíšit,“ řekl vedoucí Kulturního domu a Multifunkčního centra Březová Michal Bedeč.

„V našem kulturním domě se letos jedná již o čtvrtý ples, zakončovat zdejší plesovou sezónu bude nově i Ples města Citice (1. 3. 2019). Kromě dvou březovských plesů (Ples města Březová, Rybářský ples) se zde každoročně konají i Myslivecký ples a Ples karate,“ Dodal Bedeč.


Zdroj: Mgr. Michal Bedeč, Vedoucí KD a MFC Březová


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 13.02.2019 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy