Březová: Kulturní dům zve na Letní kino

Letní kino 2019 - začátek promítání vždy od 21:30 hodin. V případě nepříznivého počasí se projekce ruší.

dezinfekce

Kino Admira připravuje na následující měsíce kromě provozu klasického digitálního kina i nové venkovní promítání, a to hned ve vedlejším amfiteátru.

„Venkovní prostory jsme zatím využívali víceméně jen pro různé koncerty, oslavy Dne dětí či akce místní základní školy, ale je tu celkově dobré zázemí a pro provoz letního kina je amfiteátr ideální. Součástí areálu jsou lavice pro cca 120 lidí, ale je tu i dost okolního místa, takže si lidé mohou přinést svoje deky či židličky a užít si promítání pod širým nebem jak se patří,“ komentuje vedoucí kulturního domu a kina Michal Bedeč. 

Jako promítací dny zvolili pořadatelé úterky a začátky promítání jsou plánovány vždy od 21:30 hodin. Promítat se bude na plátno o rozměru 5x3 metry.

„Je to první, jakýsi zkušební rok. Uvidíme, jaký bude zájem lidí, od toho se bude odvíjet promítací plán na příští rok. Prozatím jsme připravili 4 filmy, konkrétně půjde o úspěšný hudební film Bohemian Rhapsody (2. 7.), českou komedii Ženy v běhu (16. 7.), hudební snímek Mamma Mia 2: Here We Go Again (30. 7.) a českou komedii Po čem muži touží (13. 8.),“ doplnil Bedeč.

Vstupné je jednotné - 50 Kč a vstupenky jsou v prodeji na místě vždy hodinu před začátkem filmu. Promítání se uskuteční jen za příznivého počasí.

Změna programu vyhrazena.

Červencový program kina Admira - viz plakátek níže.

V srpnu se pak v Březové uskuteční Mistrovství Evropy - Trial 2019, a to ve dnech 17. až 18.8.2019. 

V sobotu 18.8.2019 bude pak v Amfiteátru KD Březová připraven i kulturní program, který bude ukončen ve 22:30 hodin ohňostrojem. 

Vstup zdarma. 


Zdroj: Mgr. Michal Bedeč, vedoucí KD a MFC Březová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy