Bochov: Snažil se přespat v cizím domě

Osmadvacetiletý muž z Ostrova měl na začátku června letošního roku přijít ve večerních hodinách k rodinnému domu v Bochově. Následně měl po několika minutách vstoupit na pozemek a poté vstupními dveřmi do chodby domu.

dezinfekce

Tam si měl vyzout boty a pokračovat do další místnosti, kde byl okamžitě přistižen majiteli domu. Ti ho hned vyzvali, aby dům opustil, což muž po krátké debatě nakonec učinil. Jenže to nebylo vše, protože o několik minut později to zkusil znovu, ale v jiném domě. Také do něj měl vstoupit vchodovými dveřmi a následně se vydat do sklepních prostor. Poté měl jít do prvního patra domu, ale tam ho přistihla majitelka. Tu měl začít přemlouvat k tomu, aby se u ní mohl ukrýt a přespat, protože je pronásledován jinou osobou. Žena mu ale několikrát důrazně řekla, aby dům opustil, a to muž také nakonec udělal.

Po několika minutách osmadvacetiletého muže zadržela přivolaná policejní hlídka, která ho převezla na obvodní oddělení. Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání a muže obvinili ze spáchání přečinu porušování domovní svobody.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
11.10.2019 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy