Bochov: Na 11. reprezentačním plese města bylo vyprodáno (TV Západ)

Kulturní komise při Radě města Bochova připravila ve spolupráci s řadou místních občanů a institucí již 11. reprezentační ples města. Odehrál se v sobotu 26. ledna v sále místního Kulturního domu.

dezinfekce

Dámy u vchodu obdržely květinové náramky s růží. K poslechu a tanci hrála celý večer kapela Doupováci. Slavnostní zahájení proběhlo za účasti starosty města a poté se přítomným promítl krátký sestřih z předchozích ročníků plesu.

„Těmi plesy navazujeme na tradici, kdy se dělalo spoustu plesů. Každá organizace, sdružení – počínaje zahrádkáři přes sportovce až ke Svazu žen, ples dělala a bývaly doby, kdysi dávno, přibližně před 30 lety, že u nás bylo šest či sedm plesů. V současné době jsou tři, čtyři, ale o to lepší. Lidé jsou spokojení a na plesy chodí. Takže my preferujeme kvalitu nad kvantitou. Myslím si, že směr, který jsme nastavili, je správný. Po těch desíti, de facto jedenácti letech jsme docela pyšní na to, že náš ples držíme a že na našem plese neustále přibývá návštěvníků. Mohu říci, že letos je to snad poprvé, co je vyprodán celý sál v našem kulturním domě,“ pochlubil se starosta Bochova Miroslav Egert. 

V programu večera nechyběly ukázky argentinského tanga i retro tance v podání členů spolku Hobby Dance MDK Sokolov. Své vystoupení měly i bochovské ženy, které si každoročně připraví originální kostýmy i choreografii.

„Já si myslím, že všechny body programu jsou nejdůležitější, protože utváří komplexně celý ples. Bez každého bodu by ten ples nebyl, jak má být. Co dalo nejvíce práce? Asi příprava a organizace celkově. Podílelo se na tom spoustu lidí, jako každý rok. Kulturní komise má sedm členů, plus zaměstnanci města, hasiči nám pomáhali apod. Spoustu lidí se na tom podílelo,“ popsala Kamila Altmanová, předsedkyně Kulturní komise při Radě města Bochova.

Na reprezentačním plese nechyběla bohatá tombola a slosovatelné vstupenky s řadou atraktivních cen. Město postupně opravuje Kulturní dům a i letos se chystá investovat.

„Máme v úmyslu, v plánu vybavit kulturní dům trošku jinými světly, zejména na pódiu a chceme také instalovat novou audiotechniku. Snad se nám to podaří,“ prozradil Egert.

Další společenskou akcí bude v sobotu 23. února maškarní ples pro dospělé, který se vyznačuje mimořádně působivými maskami a veselou náladou. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy