Bochov: Jarmark měl úspěch

Kdo navštívil v sobotu 23. 9. 2017 jarmark v Bochově, určitě nelitoval. Sluneční paprsky vytáhly i ty největší skeptiky, kteří do poslední chvíle vzpomínali na loňský deštivý jarmark. Zahájení se ujal starosta města Miroslav Egert.

dezinfekce

O konání jarmarku jsme vás informovali zde.

Dopolední program patřil dětem a žákům bochovských škol a letos se ještě navíc představili mladí karatisté z klubu Karate Tygr Karlovy Vary pod vedením Jana Rutha ml. a mažoretka Natálka Žigmundová z oddílu Oskarky z DMMD Ostrov.

Po obědě měl program velmi rychlý spád. Ke skvělé náladě přispěla cimbálová muzika Primáš z moravských Boleradic, následovala pohádka pro malé diváky O Smolíčkovi a při vystoupení kapely Kroky Michala Davida revival se našli první odvážní tanečníci. Později nepřišli zkrátka ani fanoušci country hudby - po roční pauze se na pódium vrátila skupina 4R z Ostrova a poté přidala ještě pár taktů dechová pětka Bokovka.

V osm hodin večer bylo náměstí již zcela zaplněné a všichni netrpělivě očekávali příchod Dalibora Jandy, kterého v současné době doprovází jeho dcera J. A. Jandová. Především Dalibor Janda svými známými hity z 80. let 20 století rozezpíval většinu návštěvníků jarmarku.

Ještě před vystoupením kapely Potíže ze Žlutic se nad Bochovem rozzářil nádherný ohňostroj doprovázený hudbou, který pravidelně připravuje pan Hladký z firmy Pyrit.

Po celý den probíhal bohatý doprovodný program. V parku byl opět prostor vyhrazen dílničkám pro děti, nechyběl ani pestrý stánkový prodej a pouťové atrakce. 


Zdroj: facebookové stránky Kulturní komise při Radě města Bochov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy