Boč: Dvě vozidla narazila do svodidel. Jedno skončilo ve srázu

V sobotu dne 26. ledna 2019 kolem 19. hodiny došlo na silnici I/13 u obce Boč krátce po sobě ke dvěma dopravním nehodám.

dezinfekce

Nejprve jel 32letý řidič s osobním vozidlem značky Škoda ve směru od Chomutova na Karlovy Vary, kdy při projíždění levotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu a povrchu komunikace. Následně dostal s vozidlem smyk, který se mu nepodařilo vyrovnat, přejel do protisměru a levým bokem narazil do svodidel. Tímto nárazem se vozidlo přetočilo na levý bok a skončilo za svodidly. Řidič s nezletilým dítětem byli z místa převezeni vozidlem Zdravotnické záchranné služby do nemocnice, ze které byli po ošetření propuštěni bez zjištěného zranění. Policisté s řidičem provedli dechovou zkoušku, která vyšla negativní. Na vozidle byly užity zimní pneumatiky s dostatečnou hloubkou dezénu. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 40 000 Kč.

O pár minut později projíždělo taktéž ve směru od Chomutova na Karlovy Vary osobní vozidlo značky BMW, které řídil 48letý řidič. Při projíždění levotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu a povrchu komunikace, Dostal s vozidlem smyk, přejel vpravo a narazil do svodidel. Následně se s vozidlem přetočil přes střechu a spadl ze srázu. Došlo k lehkému zranění řidiče, který byl z místa dopravní nehody převezen vozidlem Zdravotnické záchranné služby do nemocnice. Z preventivních důvodů byli do nemocnice převezeni i spolucestující z vozidla. Všichni byli vyšetřeni a následně propuštěni z nemocnice. Dechová zkouška na alkohol vyšla u řidiče negativní. Na vozidle byly užity zimní pneumatiky s dostatečnou hloubkou dezénu. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 90 000 Kč.

Obě dopravní nehody policisté vyřešili na místě a řidičům uložili pokutu.

Po dobu vyšetřování dopravních nehod a až do odtahu vozidel policisté řídili na místě provoz. Ve směru od Karlových Varů řidiči projížděli po silnici I/13 kolem dopravních nehod a ve směru od Chomutova je policisté odkláněli po objízdné trase přes odbočku na Srní. Kolem 4. hodiny ranní byla komunikace již průjezdná a vozidla odtažena.

O těchto nehodách jsme vás informovali zde a zde

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 29.01.2019 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy