Blíží se uzávěrka výtvarné soutěže o hodnotné ceny

Už jen několik málo dní mají děti na to, aby se přihlásily do výtvarné soutěže, kterou vyhlásila hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová. Jejich úkolem je namalovat obrázek nebo vytvořit ruční práci na téma „Jak to vypadalo v kraji před 100 lety“. Na vítěze čekají hodnotné ceny v podobě mobilních telefonů, tabletů či MP3 přehrávačů.

dezinfekce

 „Naším cílem je, aby se děti vydaly na dobrodružnou cestu do minulosti a zkusily ztvárnit, jak to asi vypadalo v našem regionu před 100 lety. Fantazii se rozhodně meze nekladou, proto je zcela na nich, jakou si zvolí výtvarnou techniku. Mohou kreslit, malovat, tvořit koláže nebo trojrozměrné objekty. V uplynulém roce bylo do soutěže přihlášeno rekordních 186 děl. Věřím tedy, že téma děti opět nadchne a pošlou nám spoustu krásných a nápaditých prací,“ uvedla hejtmanka Jana Vildumetzová.

Soutěží se celkem ve dvou věkových kategoriích, přičemž z každé budou odbornou porotou vybrány tři nejlepší práce. Výsledky soutěže budou slavnostně vyhlášeny po prázdninách a uveřejněny na webových stránkách Karlovarského kraje.

Pravidla soutěže
Soutěž probíhá od 2. května do 29. června 2018.

Soutěží se ve dvou věkových kategoriích:
1. Kategorie: Jednotlivci 6 - 10 let,
2. Kategorie: Jednotlivci 11 - 15 let.

Každá práce musí být na zadní straně opatřena nalepeným štítkem, kde bude uvedeno jméno a příjmení soutěžícího, soutěžní kategorie a kontakt (adresa + telefon). V případě chybějícího štítku nebude dílo do soutěže zařazeno.

Práce mohou děti zasílat poštou na adresu:
Krajský úřad Karlovarského kraje
Veronika Severová
Závodní 353/88
360 06 Karlovy Vary

Nebo je mohou osobně doručit po telefonické domluvě do kanceláře Veroniky Severové (telefon: 354 222 116).

O konání soutěže jsme vás již informovali zde.

Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy