Bečov nad Teplou: Zámek oživí fascinující svět folklóru

Mezinárodní folklórní festival, na kterém se představí soubory z celého světa, se uskuteční 9.9.2017! Strhující program plný barev a tance.

dezinfekce

Karlovarský folklorní festival si klade za cíl chránit a oživovat zvyky, tance a lidovou hudbu Karlovarska, a díky tomu posilovat vztah obyvatel s územím, na kterém žijí, a které bylo poznamenáno složitým historickým vývojem.

Jelikož se folklor týká všech, včetně těch, kteří neměli či nemají v životě jednoduché podmínky, spolupracují organizátoři Karlovarského folklorního festivalu s charitativními organizacemi a od roku 2010 věnují každoročně část zisku ze vstupného na dobročinnou aktivitu.

Díky všem aktivitám, které Karlovarský folklorní festival zahrnuje, přispívá tato akce k prohlubování a rozšiřování mezinárodní spolupráce a navazuje trvalá partnerství s místními kulturními a sociálními organizacemi a spolky.

Festival nabízí každému možnost aktivního i pasivního odpočinku. Téměř na všech programech festivalu mají návštěvníci všech věkových vrstev, od dětí až po seniory, možnost zatančit si, zazpívat si, hrát si či kreslit, nebo pouze poslouchat rytmy a melodie z celého světa a sledovat tanečníky na scéně v rozmanitých lidových krojích.

Více informací zde


Zdroj: Státní hrad a zámek Bečov nad Teplou

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy