Baník veze z Brna bod za bezbrankovou remízu

V moravské metropoli se v nedělním podvečeru představili baníkovci. V Brně měli více příležitostí ke skórování domácí hráči, sokolovská obrana ale nekapitulovala. Baník tak veze domů bod za bezbrankovou remízu.

dezinfekce

Baník vstoupil do utkání velkou šancí Štípka, který v 6. minutě skoro překonal brankáře Melichárka. Hned o minutu později museli hosté nuceně střídat, místo zraněného Kosaka naskočil do rozjíždějícího se utkání Beránek. Domácí o sobě dali poprvé vědět po necelé čtvrthodině hry, kdy Bartolomeu vyzval k zakončení Růska, jehož technický pokus šel těsně vedle. V průběhu prvního poločasu viděly necelé dvě tisícovky diváků hru, která byla často kouskována fauly na obou stranách a k zakončení se hráči příliš nedostávali. Výjimkou byla 32. minuta, kdy se Glaser ocitl sám před domácím brankářem, kterého dokázal obejít, ale následně mířil ve velkém úhlu nad. Ještě před poločasem zkusil na hranici vápna štěstí Bartolomeu, ale ani jeho pokus se neujal. První poločas tak skončil nerozhodně 0:0.

První nebezpečný moment v druhém poločase přišel až v 60. minutě, kdy se sražený balon dostal k Magerovi, který ale v těžké pozici nemířil přesně. Brno sice častěji drželo balon na kopačkách a nutilo Baník držet obranné linie, domácí hráče ale většinou zradily nepřesnosti ve hře. Do konce zápasu to byli rovněž domácí, kteří si vypracovali dvě nadějné příležitosti, ani jedna však brankou neskončila.

Baník tak udržel v moravské metropoli čisté konto a protože baníkovci rovněž neskórovali, skončilo utkání dělbou bodů.

O tom, že po reprezentační přestávce čeká baníkovce zápas v Brně, jsme vás informovali zde.


Zdroj: Bc. Petra Božeková, FK Baník Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 25.10.2018 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy