Aš: Ze zaparkovaného vozidla odcizil nářadí

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmadvacetiletého muže z Aše, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody.

dezinfekce

Ten měl na konci srpna letošního roku v nočních hodinách vniknout do osobního automobilu značky Volkswagen, který jeho majitel zaparkoval před rodinným domem v Aši. Vozidlo měl obviněný prohledat a nakonec z něj odcizit několik desítek kusů pracovního nářadí, jako například vrtačky, gola sady či různé nabíječky. O několik dní později měl v poledních hodinách v Aši vniknout do zaparkovaného karavanu. V tomto případě měl poničit zařízení karavanu a odcizit mobilní telefon a tablet. Poté si měl sedmadvacetiletý muž vyhlédnout zahradní kůlnu u rodinného domu v Aši. Do té měl nakonec vniknout a znovu brát vše, co mu přišlo pod ruku. Z kůlny měl odcizit hlavně pracovní a zahradní nářadí. Svým jednáním měl způsobit celkovou škodu téměř 50 tisíc korun.

Po důkladných šetřeních policisté muže zadrželi. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se krádeže dopustil v posledních třech letech opakovaně.


nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 14.10.2019 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy