Aš: V ulici Petra Bezruče pokračuje celková rekonstrukce vozovky a chodníků

Stavbu provádí společnost ALGON Praha, která vyhrála výběrové řízení s cenou 24,9 miliónu korun (s DPH 30 miliónů korun). Součástí projektu jsou také úpravy příjezdové cesty a stavba parkoviště u nedalekého domu s pečovatelskou službou v Dlouhé ulici.

dezinfekce

V ulici Petra Bezruče se jedná o celkovou rekonstrukci celé skladby komunikace a chodníků, s asfaltovým povrchem na vozovce a dlažbou na chodnících, stavbu opěrné zdi u nově vzniklých kolmých stání, přeložku kanalizace a teplovodního potrubí, nové veřejné osvětlení a sadové úpravy. Součástí zadání je také oprava parkoviště a komunikace v Tylově ulici, kde má přibýt několik dalších parkovacích míst. 

Parkoviště u domu s pečovatelskou službou je projektováno pro šest parkovacích stání, z toho jedno stání bude pro vozidla přepravující tělesně postižené. Stavba parkoviště bude znamenat rozšíření stávající příjezdové cesty k domu s pečovatelskou službou, stavbu nové opěrné zdi, vydláždění plochy pro nádoby na odpad, výměnu stávajících laviček za nové, atd.

Stavba, zahájení v polovině dubna, je rozdělena na několik etap. Nyní se pracuje v části ulice Petra Bezruče, v úseku od křižovatky s Tylovou po křižovatku s ulicí Janáčkovou. Petra Bezruče bude i po rekonstrukci obousměrná. 


Zdroj: město Aš

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy