Aš: Okružní křižovatka v Šaldově a Janáčkově ulici se už rýsuje

V rámci rekonstrukce ulic Janáčkova a Šaldova v Aši vzniká nová okružní křižovatka. V současné době již obrubníky „obkreslují“ umístění a velikost „kruháče“, do kterého bude ústit celkem pět ulic (kromě Janáčkovy a Šaldovy také Klicperova a Sokolská, a také druhý úsek Janáčkovy).

dezinfekce

Stavba křižovatky je další etapou rekonstrukce Janáčkovy a Šaldovy ulice, kde nyní souběžně běží tři akce. V režii Krajské správy a údržby silnic Karlovarského kraje tu probíhá stavba vozovky v obou ulicích a zmiňované okružní křižovatky (provádí společnost BÖGL a KRÝSL). Druhou akci představuje investice města Aš do nových chodníků, parkovacích zálivů, zelených ostrůvků, autobusových zastávek a veřejného osvětlení (provádí společnost ALGON Cheb). Třetí stavbou je výměna plynového potrubí společností Innogy (dodavatelskou firmou je společnost Stamoza Cheb).

Dle smlouvy o dílo je termínem dokončení prací a předání stavby 31. říjen 2017. Vzhledem k tomu, že plynaři budou hotovi v Janáčkově ulici pravděpodobně až na konci první říjnové dekády, bude na příští schůzi rady města projednána žádost zhotovitele chodníků o posunutí termínu. Zhotovitel chodníků už požádal o jeho prodloužení do poloviny prosince 2017. Samotná vozovka bude patrně dokončena na přelomu října a listopadu.


Zdroj: město Aš

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy