Aš: Nominujte Osobnost města

Město Aš vyhlašuje anketu Osobnost města Aše. Od roku 2017 jednou za dva roky je udělováno ocenění Osobnost města Aše jednotlivcům nebo kolektivům, jako projev uznání a poděkování za jejich činnost, přínos městu, reprezentaci města či za mimořádný počin.

dezinfekce

Pravidla pro udělování ocenění Osobnost města Aše včetně nominačního formuláře jsou k dispozici na odboru školství, kultury a sportu MěÚ Aš, který je garantem vyhlášení ankety, nebo na stránkách zde.

Ocenění bude uděleno v oblastech:
Kultura
Sport
Školství
Mimořádný počin

Pro podání nominace je nutné vyplnit formulář (návrh na udělení ocenění Osobnost města Aše) a doručit jej do 28. února 2019 písemně na adresu Městský úřad Aš, odbor školství, kultury a sportu, Kamenná 52, 352 01 Aš, v elektronické podobě na e-mailovou adresu: podatelna@muas.cz nebo prostřednictvím datové schránky: 5nubqy8.

V polovině měsíce března bude na stránkách města vyvěšen přehled nominovaných na „Osobnost města Aše,“ kde bude umožněno online hlasování formou ankety, zároveň bude na podatelně MěÚ Aš, Kamenná 52; v Infocentru (budova Knihovny Aš) na Hlavní ulici a v přízemí radnice v ulici U radnice č. p. 1 přistaven box pro ty, kteří chtějí hlasovat osobně. Hlasování bude ukončeno dnem 30. 4.2019.

Ocenění budou předána při slavnostní příležitosti na společenském plese.


Zdroj: město Aš

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy