Aš: Již zítra se konají Letní slavnosti

Zpěváci Dalibor Janda, Heidi Janků a Kristína, bubenický soubor Wild Sticks a herec a moderátor Petr Rychlý, jemuž bylo svěřeno zahájení slavností. To jsou hlavní lákadla sobotních městských slavností, které již tradičně proběhnou ve sportovním areálu pod vrchem Háj.

dezinfekce

Začíná se v 13.30 hodin. O hodinu dříve, tj. v 12.30 hodin, chystá pořadatel, kterým je příspěvková organizace Kulturní centrum LaRitma, průvod spolků a veřejnosti z náměstí Goetha. Trasa průvodu povede přes Poštovní náměstí a Dlouhou ulici k vrchu Háj.

Slavnosti nesou název Česko – saské spolkové slavnosti, jejich partnerem je německé město Adorf, odkud k nám zavítají tanečníci ze spolku Adorfer Carneval.

Pod ašskou rozhlednou budou pro návštěvníky připraveny četné stánky s občerstvením a atrakce pro děti. Zahrát si budete moci Bumper Ball, což je fotbálek, při kterém hráči na sobě nemají tradiční dresy, ale nafukovací obleky.

Informace pro držitele seniorpasů: seniorbus bude v sobotu 18. 8. mimořádně v provozu, a to v době od 13.00 do 22.00 hodin.

O tom, že Česko-Saské slavnosti se konají v srpnu, jsme vás informovali zde.


Zdroj: město Aš

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy