Sokolov: Tři strany podepsaly koaliční dohodu (TV Západ)

Nové vedení města Sokolova se bude skládat ze tří koaličních stran. V pondělí 15. října podepsali jejich zástupci koaliční dohodu v kanceláři starosty za přítomnosti budoucí Rady města a médií.

dezinfekce

„Nově bude koalice v Sokolově - vítězné Hnutí ANO, bude mít starostu a tři křesla v Radě. Hnutí pro město Sokolov bude mít prvního místostarostu a dvě místa v Radě. ČSSD bude mít místostarostu a jedno místo v Radě,“ uvedla dosavadní místostarostka a pravděpodobná příští starostka Renata Oulehlová.

Za Hnutí Ano podepsali smlouvu Renata Oulehlová, Petr Kubis, Ilona Medunová, Petra Božeková Makoňová, Erik Klimeš, Renata Krčková a Pavel Ivanič. Za Hnutí pro město Sokolov Karel Jakonec, Ladislav Sedláček, Václav Dobřemysl, Ondřej Štych, Tomáš Provazník a Pavel Janus. Za ČSSD stvrdili podpisem souhlas se zněním dohody Jan Picka, Michael Rund, Vladimír Vlček a Jiří Pöpperl. 

Starostkou města by se měla stát dosavadní místostarostka Renata Oulehlová, 1. místostarostou zůstává Karel Jakobec a 2. místostarostou se nejspíše stane dosluhující starosta Jan Picka. Priority města zůstávají podle předpokladů podobné jako dosud.

„Samozřejmě všechny priority, všechna naše rozdělaná práce bude pokračovat tak, jak započala. Dále chceme kromě jiného řešit parkování, prioritou jsou určitě parkovací domy, dále pak voda – kanalizace na Hruškovou. Myslím si, že věcí je mnoho,“ vyjmenovala Oulehlová.

Znění smlouvy zveřejní podle dohody město Sokolov na svých webových stránkách. Už nyní si ji můžete přečíst na našem webu.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy