Region: Policie žádá o pomoc při ztotožnění muže na videozáznamu

Sokolovští policisté prošetřují případ krádeže, ke které mělo dojít dne 12. prosince 2017 v době kolem 18:20 hodin v Sokolově v ulici Švabinského. Dosud neznámý pachatel měl využít nepozornosti ženy, která si po zaparkování svého vozu na parkovišti za domem mezi řadu stojících vozidel, odložila vedle kola svého vozu svou dámskou kabelku červené barvy a poté odešla s dalšími věcmi z vozidla do svého bytu.

dezinfekce

Když zjistila své pochybení a vrátila se zpět ke svému vozidlu, tak zde již svou kabelku nenalezla. Žena měla v kabelce peněženku s finanční hotovostí, osobní doklady, různé šperky jako například řetízek, prsteny, náušnice a různé další věci. Celkem jí tak byla způsobena škoda v oznámené výši přesahující 40 tisíc korun.

Téhož dne krátce po 22. hodině v Karlových Varech kamery u Obvodního oddělení policie Karlovy Vary – město zachytily, že přichází k hlavnímu vchodu budovy muž bílé pleti ve věku do 30 let, normální postavy, který má na sobě černou mikinu, šedé kalhoty a černé boty s bílou podrážkou. V ruce nese nějakou kabelku nebo tašku, kterou položí ke vchodovým dveřím obvodního oddělení a z místa odejde.

Policisté žádají o pomoc při ustanovení muže na videozáznamu. Ten může být důležitým svědkem, který by policistům mohl poskytnout důležité informace k případu. Policie žádá proto samotného muže nebo veřejnost, aby se obrátili v případě jakýchkoliv informací, které by pomohly k objasnění případu, na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu. 

nprap. Kateřina Krejčí
prap. Bc. Michal Žáček

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy