Region: Festivalovou akci obohatí i dobroty kraje (TV Západ)

Blížící se 54. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech i letos nabídne řadu doprovodných akcí. Poprvé se ale spojí dva hlavní partneři festivalu - město Karlovy Vary s Karlovarským krajem - a uspořádají speciální festivalovou akci. Jejím vrcholem bude společný koncert části Karlovarského symfonického orchestru s Miroslavem Žbirkou. A možná také vyhlášení výsledků soutěže Dobrota Karlovarského kraje.

dezinfekce

„Kterou jsme první rok předávali v rámci areálu Krajského úřadu, druhý rok na Hornické pouti v Sokolově a třetí rok jsme usoudili, že by mohla být tato cena přímo v Karlových Varech. Protože o tom Rada rozhodla včera a máme dva měsíce, může se stát, že organizačně nestihneme zajistit vše tak, abychom to stihli. Uděláme ale všechno pro to, aby akce mohla být tímto obohacena,“ popsal radní Karlovarského kraje Karel Jakobec.

Titul Dobrota Karlovarského kraje se uděluje v několika kategoriích jako masné výrobky, nealko a alkoholické nápoje, pekařské, cukrářské i mléčné a další výrobky. Během festivalu nabídne město a kraj přímo v Thermalu speciální stánek, soutěž o vstupenky či filmové projekce i v dalších městech regionu.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy