Potůčky: Policisté opět kontrolovali tržnici

V rámci boje proti drogové kriminalitě v příhraničních tržnicích uskutečnili policisté z Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje již dvanáctou kontrolní akci, která se tentokrát uskutečnila na tržnici v Potůčkách.

dezinfekce

Této policejní akce se zúčastnily na čtyři desítky policistů z pořádkové, cizinecké a dopravní policie. V rámci akce zkontrolovali téměř 200 osob a na tři desítky osobních vozidel. Celkem uložili jednu pokutu cizinci dle zákona o pobytu cizinců na území České republiky a tři pokuty v dopravě.

V současné době je výkon služby Policie České republiky rozdělen do dvou úrovní. Předně jsou prováděny jednorázové velké preventivní akce. Druhá úroveň výkonu služby spočívá v každodenní přítomnosti uniformovaných složek Policie ČR na asijských tržnicích a jejich blízkém okolí. Cílem opatření jsou systematické kontroly osob a objektů nacházejících se na těchto tržnicích, a to z důvodu předcházení a odhalování protiprávního jednání souvisejícího s držením či distribucí omamných a psychotropních látek.

nprap. Bc. Zuzana Týřová


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy