Cheb: Personál interny hrozí hromadnou výpovědí

Na stránkách zdravotnictvivolaopomoc.cz bylo zveřejněno prohlášení zaměstnanců interního oddělení nemocnice v Chebu. V něm hrozí v případě…

dezinfekce



Na stránkách zdravotnictvivolaopomoc.cz bylo zveřejněno prohlášení zaměstnanců interního oddělení nemocnice v Chebu. V něm hrozí v případě nesplnění dvou podmínek hromadnou výpověď z pracovního poměru k 31. lednu 2017.

„Požadujeme návštěvu politických zástupců karlovarského kraje a jejich seznámení s chodem interní ambulance, lůžkového interního oddělení a celé chebské nemocnice, schůzku se zástupci nemocnice a kompenzaci mezd krajem minimálně na úroveň okolních zařízení ve všech kategoriích,“ píše se v prohlášení.

„O této situaci a výzvě víme. Zabýváme se řešením, nicméně bez součinnosti se zřizovatelem nemocnice, kterým je Karlovarský kraj, nedokážeme požadavku na zvýšení mezd vyhovět,“ uvedl v krátkém prohlášení tiskový mluvčí Karlovarské krajské nemocnice Vladislav Podracký.

Vyjádření primáře interního oddělení chebské nemocnice MUDr. Stanislava Adamce přineseme do hodiny. Karlovarský kraj jako zřizovatel nemocnice slíbil dodat vyjádření zítra. Situaci budeme nadále sledovat.

Celé prohlášení si můžete přečíst zde.

zdroj: zdravotnictvivolaopomoc.cz #Cheb #nemocnice #interna #prohlášení #mzdy #výpověď #hrozba #KKN


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 26.01.2017 13:58



0 +
 

Hlavní zprávy