Bochov: Na plese byli oceněni tanečníci i zachránce (TV Západ)

Již 12. reprezentační ples města Bochova proběhl v sobotu 18. ledna. I letos se těšil velkému zájmu obyvatel města i okolí a přinesl pestrý program.

dezinfekce

„Opravdu se na ten ples těšíme. Věnujeme spoustu času přípravě. A pak jsme v takovém očekávání, zda se ples bude lidem líbit. Vždy se líbil. Věřím, že se bude líbit i ten letošní. Když se lidé potkávají, mluví spolu, tak jsou samozřejmě pak na sebe příjemnější. Takže takováto společenská akce, když ve městě je, tak přispívá k lepším vztahům mezi našimi obyvateli,“ popsal starosta Bochova Miroslav Egert.

Večerem provázela kapela AS Band. Bylo vyhlášeno několik cen – nejkrásnější šaty měla podle poroty Zuzana Pejová.

Jako nejlepší taneční pár si odnesli ocenění Marie Horvátová a Jaroslav Loula.

„I když tady již 20 let nebydlím, tak pořád to zde mám hrozně ráda. Ráda se sem vracím a hrozně moc mám ráda plesy v Bochově. Líbí se mi ta kultura, lidi a společenský život, který tady ve městě Bochov je,“ řekla po vyhlášení paní Horvátová. 

A do třetice si pro ocenění přišel i trochu překvapený pan Kot. Den před plesem nezištně pomohl při dopravní nehodě dvou aut. Zraněno bylo celkem 6 lidí včetně dítěte, přičemž jedno z aut skončilo převrácené v mrazivé vodě v rybníce. Spolu s dalším svědkem, panem Zajíčkem tak zachránili několik životů. 

Kromě bohaté tomboly se vrcholem večera stalo tradičně vystoupení bochovských žen, tentokrát na pirátské téma. 

„Každý rok na ples města připravují své překvapení ženy ze souboru Zumby. Každý rok mají jiné překvapení a vždy je to nádhera a všechny to pobaví,“ dodala předsedkyně Kulturní komise při Radě města Bochova Kamila Altmanová.   


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy