2000 – Cheb: Na radnici se konalo setkání s významnými osobnostmi (TV Západ)

Minulý týden se v obřadní síni chebské radnice uskutečnilo setkání vedoucích představitelů města s jeho významnými osobnostmi. Pozvání na tuto společenskou akci obdrželi např. členové zastupitelstva, čelní představitelé státních, kulturních a církevních institucí a zástupci hospodářské a podnikatelské sféry.

dezinfekce

Toto setkání se pravidelně koná na počátku roku a jeho účelem je zhodnocení roku loňského a nastínění plánů do budoucnosti. Na akci bylo zdůrazněno, že v tomto roce čeká představitele radnice řada pro město významných rozhodnutí, které je ale třeba činit za široké společenské podpory. 

„Já i moji spolupracovníci chápeme svoji roli a roli radnice jako garanta rámce pro svobodné podnikání a nejrůznější občanské aktivity. Dobře víme, že tento rámec musí už naplnit každý z nás sám. Rozhlédl bych-li  se v této chvíli kolem sebe, pak jsem si jist, že v našem městě o šikovné a schopné lidi není nouze,“ uvedl k přítomným starosta Chebu Václav Jakl. 

Po oficiální části se rozproudila živá debata, při které si všichni zúčastnění vyměňovali zkušenosti z činnosti jimi vedených institucí nebo si jen tak přátelsky popovídali. Slavnostnímu rázu této akce přispělo vystoupení pěveckého sboru chebské Základní umělecké školy vedeného Evou Kůrkovou. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy