2009 – Cheb: Sportovci se dočkali nového zázemí (3822) (TV Západ)

Sportovci využívající halu Lokomotivy v Chebu se po letech dočkali nového zázemí. Po loňské investici ve výši téměř 400 tisíc do opravy WC pro ženy a oběhu teplé vody se letos dokončil zbytek.

dezinfekce

„V letošním roce jsme z půjčky od města, kterou nám mimořádně poskytlo, investovali celkem skoro 1 milion 300 tisíc korun,“ uvedl František Vondrášek, ředitel TJ Lokomotiva.

Sprchy a další zařízení zde sloužily od vybudování haly od roku 1972. Dožilé zařízení tak využívali nejen členové sportovních klubů, kterých je více než 1500, ale např. také účastníci mezinárodních turnajů. Proto bylo potřeba zásadně upravit celé zázemí sportoviště. 

„V prvé řadě se provedly opravy všech sprch zde ve sportovní hale. Dále se vybudovala nová ošetřovna, a co nás v minulosti hrozně trápilo, nová šatna pro rozhodčí včetně vlastního sociálního zařízení,“ vyjmenoval dále Vondrášek. 

V moderně zařízených sprchách je regulace teploty, tři druhy proudu tekoucí vody a nová umyvadla. V šatnách byly opraveny lavice. Dřívější umístění ošetřovny bylo nevhodné s ohledem na příjezd sanitky. Nyní je ošetřovna přesunuta a má také další využití. 

„Dnes je vybudována, kde je přímo vchod z ulice. To je obrovské plus v záchranném systému, pokud by ta situace nastala. Samozřejmě i při různých významných mezinárodních akcí, kdy je třeba samostatné dopingové místnosti, bude sloužit tato, a samozřejmě i příležitostně, hlavně když tu máme reprezentaci, tak jako masážní místnost, kde je dnes již vlastní sociální zařízení a sprchový kout,“ dodal.

Šatna pro rozhodčí je zcela nově zřízena. Nechybí sociální zařízení, místnost pro porady či kuchyňský kout. Zároveň se prostory mohou využívat jako šatny při soutěžích pro porotce či účinkující.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy