2000 – Cheb: Chystá se veřejná soutěž na pronájem areálu Dragoun (TV Západ)

Přestože společnostem OK LION a Euraba vyprší pronájem areálu bývalých kasáren Dragoun až letos v prosinci, radnice se dosud nevyjádřila, jaké má s areálem další úmysly. Na městský úřad přicházejí již první nabídky na jeho další využití.

dezinfekce

Majetkoprávní odbor proto zpracoval materiál s přehledem různých institucí a společností, které se již na město obrátily a které také nabízejí za pronájem Dragounu různě vysoké sumy. Svá stanoviska k dalšímu využití areálu rovněž připravují jednotlivé komise a chebské organizace politických stran. 

„Protože my jsme tu první nabídku, kterou sem předložil stávající nájemce, předložili všem komisím, které by se měly touto problematikou zabývat tak, jako majetkoprávní komise výstavby a rozvoje, dislokační komise, finanční komise. Takže tyto komise projednaly tu první nabídku. Neviděly pak ty nabídky další, ale je tam takové to jejich stanovisko obecné, tedy k tomu, zda-li zachovat, nezachovat, jak postupovat,“ sdělil tajemník MÚ Cheb Vladimír Havlíček. 

Během února by mělo městské zastupitelstvo vyhlásit veřejnou soutěž na další pronájem areálu. Jeho obsahem by měla být pouze délka pronájmu nikoli však cena za něj. Ta by měla vzejít až z dalších nabídek a měla by být rozhodně vyšší než současných 12 milionů ročně. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy