1999 – Cheb: Týden knihoven aneb Z duševní potravy obezita nehrozí (TV Západ)

Do celorepublikové propagační akce s názvem Týden knihoven, která se letos uskutečnila již po třetí, se ve dnech 18. až 24. října zapojila rovněž Okresní knihovna v Chebu. Knihovníci se chtějí tímto způsobem více zviditelnit na veřejnosti, aby občané např. zjistili, kde se půjčovna literatury ve městě vlastně nachází a co v ní najdou.

dezinfekce

„Letos poprvé byl Týden knihoven doplněn, vylepšen celorepublikovým happeningem. Bylo to setkání knihovníků hned v pondělí osmnáctého na Staroměstském náměstí v Praze. Sjeli se tam knihovníci z celé republiky a humornou formou seznámili či připomenuli, že knihovny v republice jsou a co svým uživatelům a čtenářům nabízí,“ sdělila ředitelka knihovny Bohuslava Kojanová.

Chebští knihovníci se na happeningu prezentovali transparentem s heslem Z duševní potravy obezita nehrozí uvázaným na vařečkách. 

Přímo v Okresní knihovně se v tomto termínu mohli noví zájemci přihlásit zdarma. Dětské oddělení vyhlásilo soutěž v literárních znalostech a různých hádankách či přesmyčkách. Úspěšní mladí čtenáři pak obdrželi drobné pozornosti. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy